QuantumMagic

Вернуться   QuantumMagic > Иноязычные форумы > Болгарский / Български

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 21.06.2017, 23:17   #1
Иван Славов
Пользователь

По умолчанию Re: Личен Свят (Личны мир)

Предварителен план за работа /евентуално в неделя, когато е удобно на повечето, някъде от 10 докогато приключим предлагам, защото вечерта е втората, платената част на 1ва семинарска, т.е. няма как да стане вечерно време, защото съм се записал/:

0. Започваме с кратко посещение на ЛС на всеки присъстващ.

1. Преразказваме накратко най-важните аспекти от това, което сме разбрали в миналия /миналите/ безплатен семинар/и/. Това помага да се структурира информация в съзнанието както на разказващия, така и на слушащите го. Около 15тина-20 минути на човек мисля, че ще са достатъчни, естествено всеки ще се постарае да се подготви предварително.

2. Всеки разказващ кани останалите в своя личен свят и ги води гласово в техните.

3. Тренировка /срещал съм такъв аспект затова искам да го изтренираме/: един от участниците по избор води другите в своя свят но не ги допуска там. Т.е. проговаря формулата, но ментално не ги допуска. Т.е. един вид като лъжовна проба. Преди много време ми бяха споменали за нещо подобно, че хората-"гости в личния свят" на тази жена, която не ги е допуснала, разказвали все едно са били, а тя реално не ги била пуснала. Искам да се научим да усещаме - там ли сме или се бъркаме чисто образно.

4. Според времето /зависи вече колко време ни е отнело всичко досега/ в нечий личен свят неговия Творец може да ни покаже различни аспекти на свои възприятия на вкусови усещания /примерно той ни води на определан площадка-полигон за тренировки и започва да ни показва вкус на лимон, примерно, на шоколад, на люта чушка, на суши и т.н./, на тактилни усещания /примерно шал върху шията, одраскване от котка/, и на останалите сетива също.

5. Заключително посещение на ЛС на всички присъстващи /пробвал съм досега в началото и в края, когато сме се занимавали с други хора - по-ефективно е, нещо като затвърждаване/.

Последний раз редактировалось Иван Славов; 21.06.2017 в 23:23.
Иван Славов вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.06.2017, 00:17   #2
emo_G
Пользователь

Цитата:
...хората-"гости в личния свят" на тази жена, която не ги е допуснала, разказвали все едно са били, а тя реално не ги била пуснала...
А дали е възможно просто да са надзъртали през .........? На мен ми е интересно от чисто теоретична гледна точка.
При воденето на гости, цялата група така или иначе е настроена на водещият и е доведена от него до това място в Коридорът, което резонира със съответният ЛМ и където .............. Моето усещане е, че би трябвало да може да се получи някаква информация за ЛМ по този начин. Обаче без да я има ползата за двете страни от посещението, понеже няма докосване/взаимодействие. Един вид само помирисваш отдалеч ястието, без да го опитваш на вкус.

Бих предложил при практиката на "лъжовното" посещение в ЛМ да се отвори .......... и да се зададе само точно определено място да бъде видимо. За да може после да се направи проверка по възприятията на наблюдателите.

Последний раз редактировалось Бисо; 22.06.2017 в 01:18.
emo_G вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.06.2017, 01:11   #3
Бисо
Модератор

Цитата:
Сообщение от Иван Славов Посмотреть сообщение
Предварителен план за работа /евентуално в неделя, когато е удобно на повечето, някъде от 10 докогато приключим предлагам, ........
Интересна програма си предложил, май ще се включа и аз. Може да се проведе и в zoom - има свободна стая.

p.s. Аз предлагам в обсъжданията си да не споменаваме конкретика за техниките свързани с ЛС. Тук е открита част на форума и някой ще реши, че всичко му е ясно и може да стане беля!

Михаил: Я от себя добавлю еще, что я стараюсь (как и прочие участники форума и проекта в целом) обеспечить максимум открытой и бесплатной информации и технологий, но есть разумные ограничения, перед вождением авто сдают на права, потому что иначе, не умеющий водить можете навредить не только себе, но и другим. То, с чем имеем дело - не игрушки. Поэтому и разумность ограничений по разумному жесткая. прошу понять правильно.

Емо, леко ще коригирам последния ти пост.

p.s.s. Може да се направят дихателни практики преди посещение на ЛС.

Последний раз редактировалось Бисо; 22.06.2017 в 01:40.
Бисо вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.06.2017, 04:50   #4
Иван Славов
Пользователь

Цитата:
Сообщение от Бисо Посмотреть сообщение
...Аз предлагам в обсъжданията си да не споменаваме конкретика за техниките свързани с ЛС. Тук е открита част на форума и някой ще реши, че всичко му е ясно и може да стане беля!...
Да, разбира се. Ако можеш да ограничиш достъпа конкретно до тази тема за "външни" ще ти бъда благодарен.

А относно в неделя събирането - доколкото разбирам го отлагаме до "някой друг път". Честно казано, ама много честно така съм много улеснен. В смисъл занимавал съм се един-два пъти така с други хора на такива общи "практическо-теоретически" срещи и не е много лесно да удържаш всичко в съзнанието си и да работиш качествено по настройка и практики.
Цитата:
Сообщение от Бисо Посмотреть сообщение
Интересна програма си предложил...
Това са съвсем прости неща, които обаче се вграждат в по-обемна програма, евентуално. За да се научим да творим /във физическия свят - физическото тяло е важна съставляваща за творчеството/ е добре да си припомним по-подробно аспектите на това физическо тяло - като за начало именно тези сензорно-дегустационни занимания в ЛС с лимона и драскането на котката /примерно/. Така учим съзнанието си да визуализира по-големи обеми информационни обекти, така да се каже, доста по-детайлно.

Последний раз редактировалось Иван Славов; 22.06.2017 в 05:41.
Иван Славов вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.06.2017, 14:01   #5
Бисо
Модератор

Цитата:
Сообщение от Иван Славов Посмотреть сообщение
...... Ако можеш да ограничиш достъпа конкретно до тази тема за "външни" ще ти бъда благодарен.
Вече имаме закрита тема за ЛС в българския раздел. Но не мога да дам аз достъп. Ще се разбера с saband кой да има достъп. Мисля тези, който до момента са изкарали 1 тема, дори и само безплатната.
Бисо вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра
Комбинированный вид Комбинированный вид